Strokovno, a sproščeno razvojno okolje Projektor je kontinuirani izobraževalni in povezovalni program, namenjen profesionalizaciji vzhodnoslovenskih avdiovizualnih kreativcev in avdiovizualnih producentov.

Razvojna platforma Projektor je kontinuirani izobraževalni in povezovalni program, namenjen profesionalizaciji vzhodnoslovenskih avdiovizualnih kreativcev in avdiovizualnih producentov. Družabni večeri v decentraliziranem Mariboru so sestavljeni iz modulov, ki jih izvajajo avdiovizualni profesionalci iz različnih sektorjev. Ob številnih novih pogledih in znanju okolje ponuja odlično priložnost za povezovanje oziroma avdiovizualni “matchmaking”.

Se vidimo v Vetrinjskem dvoru.

PARTNERJI PLATFORME

Platforma je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Platformo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. // This platform is a part of a partnership network Platform Center for Creativity co-financed by European Union from European Regional Development Fund and by Republic of Slovenia.