ŽIVLJENJE Z IGRALCEM

Kdaj: četrtek, 30. julij 2020 ob 16:00

Kje: VETRINJSKI DVOR, VELIKA DVORANA

Igralci so ključno sredstvo, ki v film prinaša dialog in čustva. V dolgotrajnem procesu oblikovanja lika sodelujejo z mnogimi ustvarjalnimi sodelavci. Z igralci in z ožjo kreativno ekipo o življenju igralcev in življenju z njimi. 

Moderira: Urša Menart

Udeležba je brezplačna. Število prostih mest je omejeno. Rezervacija mesta je obvezna s sporočilom na email info@av-projektor.si do 12. ure na dan dogodka.

PROJEKTOR v produkciji Film Factory // v koprodukciji s Centrom za kreativnost //  v sodelovanju s Studiem bratov Vajevec, Društvom slovenskih režiserjev, Društvom slovenskih avdiovizualnih igralcev in Združenjem filmskih snemalcev Slovenije. 

PROGRAM


16:00 Igranje po metodi // Žiga Čamernik 
delavnica // 120 min

Praktično naravnana igralska delavnica bo namenjena bližnjemu vpogledu v osnovna igralska orodja t.i. igralske metode: sproščanje, zbranost, vaje čutnega spomina, imaginacijo, improvizacijo in kreativno prisotnost pred skupino.

Zaradi omejenega števila mest (10) se je potrebno na delavnico predhodno prijaviti na email info@av-projektor.si


18:00 Odmor


18:30 Krog zaupanja: igralec in režiser in direktor fotografije // Maruša Majer, Martin Turk, Darko Herič
okrogla miza // 90 min

Tesno sodelovanje med igralcem, režiserjem in direktorjem fotografije je v procesu nastanka filma nujen, a naporen proces. Maruša Majer, Martin Turk in Darko Herič bodo razpravljali o sodelovanju in zaupanju, predvsem pa razmišljali o tem, kako osebni odnosi v kreativnem timu vplivajo na delovni proces.


20:00 Druženje 


Leave a Reply

Your email address will not be published.